הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כוסות קמח
3 כוסות שיבולת שועל (קוואקר)
1 כוס סוכר חום
1 כוס סוכר לבן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מלח
200 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
מערבבים יחד מרגרינה, סוכר, ביצים תמצית וניל, מלח, סודה לשתייה
מוסיפים תוך כדי את הקמח ואת שיבולת השועל
צרים בידיים שני "נקניקים" בקוטר של 5 ס"מ עוטפים אותם ברדיד אלומניום ושמים בתא ההקפאה למשך שעה, כדי שהתערובת תתקשה מעט.
מחממים תנור לחום בינוני
פורסים לפרוסות ברוחב חצי ס"מ, מניחים במרחק מה זה מזה, (הן מתפשטות)
אופים במשך 10-15 דקות מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון