חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שיבולת שועל טעימות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שיבולת שועל טעימות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כוסות קמח
3 כוסות שיבולת שועל (קוואקר)
1 כוס סוכר חום
1 כוס סוכר לבן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מלח
200 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
מערבבים יחד מרגרינה, סוכר, ביצים תמצית וניל, מלח, סודה לשתייה
מוסיפים תוך כדי את הקמח ואת שיבולת השועל
צרים בידיים שני "נקניקים" בקוטר של 5 ס"מ עוטפים אותם ברדיד אלומניום ושמים בתא ההקפאה למשך שעה, כדי שהתערובת תתקשה מעט.
מחממים תנור לחום בינוני
פורסים לפרוסות ברוחב חצי ס"מ, מניחים במרחק מה זה מזה, (הן מתפשטות)
אופים במשך 10-15 דקות מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון