חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שמרים ופקאן הפוכות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות רולדת שמרים מצופות פקאנים מסוכרים זה מדהים br
עוגיות שמרים ופקאן הפוכות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות רולדת שמרים מצופות פקאנים מסוכרים זה מדהים br
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 קובית שמרים טריים או 1 כף בהריון שמרים יבשים
1/2 כוס מים חמימים
1/2 חלב קריר
1/3 כוס סוכר
1/2 חבילת חמאה ללא מלח
1 כפית מלח
1 ביצה גדולה
4 כוסות קמח לבן
למילוי
3/4 כוס סוכר
4 כפיות קינמון טחון
1/4 חבילת חמאה רכה מאוד
לציפוי
1/2 חבילת חמאה רכה
1 כוס סוכר דמררה
4 כפיות סירופ תירס
11/2 כוסות אגןזי פקאן
אופן ההכנה
1.בקערה גדולה ממיסים את השמרים במים החמימים (באם שמרים יבשים אין צורך)
מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק גמיש כ 5 דקות לישה
2.מעבירים את הבצק לקערה ששומנה קלות ומכסים במגבת כ שעה וחצי לערך עד לכפלת הנפח
3.מוציאים את כדור הבצק וחובטים בו עד להוצאת העביר מהבצק מחזירים לקערה להתפחה
נוספת של שעה נוספת או עד להכפלת נפחו
הכנת הציפוי-
1.במחבת טפלון ממיסים את החמאה מוסיפים את הסוכר החום והאגוזים ויוצרים קרמל עדין
תוך ערבוב מתמיד.
2. בתבנית מאפיס ששומנה קלות שמים בכל גומחה כפית מרוחה של הקרמל
המילוי-
1. מערבבים היטב את כל חומרי המילוי עד לקבלת מישחה
הרכבת העוגיות-
1. מרדדים את הבצק לעלה 20 X 20 ס"מ.
2. מורחים את המילוי דק על העלה ומגלגלים.
3. חותכים פרוסות ברוחב של 1.5 ס"מ כ 12 פרוסות
4. מכניסים את השבלולים לתוך חורי התבנית מעל הציפוי ומניחים להתפחה של כ 40 דקות
5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות לכ 30 דקות או עד השחמה
6. מוצאים מקררים על רשת כ2-3 דקות ומחלצים את המאפינס
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: Mark McGough
שתף את המתכון