הוראות הכנה
מרכיבים
2 חלבונים
¾ כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל (או תמצית שקדים)
300 גרם שקדים פרוסים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-160°c.
מערבבים חלבונים, אבקת סוכר ותמצית וניל.
מוסיפים שקדים פרוסים ומערבבים היטב עד שהשקדים מצופים מכל הכיוונים (התערובת תיראה יבשה)
משטחים כפיות מהתערובת לעיגולים דקיקים בקוטר 5 ס"מ, על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים לחלוטין, מפרידים מנייר האפייה ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון