חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שקדים ופיסטוקים בדבש (סוהאנה עסל)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוזר הדבר שהדברים הקטנים והקלים הם כה טעימים
עוגיות שקדים ופיסטוקים בדבש (סוהאנה עסל)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוזר הדבר שהדברים הקטנים והקלים הם כה טעימים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות דבש
150 גרם אבקת סוכר
½ כוס שמן
150 גרם שבבי שקדים קלויים
100גרם שבבי פיסטוק קלויים
1כפיתזעפרן,מושרה ב-3כפות מים רותחים
לקישוט:
חצאי שקדים קלופים
אופן ההכנה
1. משמנים היטב מגש גדול.
2. במחבת טפלון מערבבים דבש, אבקת סוכר ושמן ומחממים עד שהסוכר
נמס ומזהיב.
3. מוסיפים שקדים ופיסטוקים תוך ערבוב, עד שהם מצופים בנוזל
ומקבלים גוון זהוב חום. מוסיפים מי זעפרן תוך ערבוב.
4. נוטלים בכף כמות קטנה מהתערובת החמה בכף ומניחים על המגש.
באותו אופן יוצרים עוגיות נוספות, במרווחים של 2 ס"מזו מזו.
5. מניחים שני חצאי שקד על כל עוגייה ומשהים שעתיים לצינון.
6. מפרידים את העוגיות מהמגש בעזרת סכין ומאחסנים בצנצנת
זכוכית נאה עם מכסה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון