הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 2 כוסות שקדים קלופים
1/4 2 כוסות סוכר
2 חלבונים
מעט קמח מצה לאיבוק
1/4 כוס שקדים קלויים לקישוט
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני.
2. טוחנים את השקדים במעבד-מזון או בממחה.
3. מערבבים את השקדים עם הסוכר והחלבונים לעיסה גמישה.
4. מצננים את העיסה 20 דקות במקרר.
5. משמנים תבנית עוגיות גדולה ומאבקים בקמח מצה.
6. מגלגלים מן העיסה כדורים קטנים וצובטים את קצהו של כל כדור, כך שתתקבל כעין צורת אגס.
7. מניחים את ה"אגס" כשהחוד למעלה על התבנית, ומניחים על כל עוגייה חצי שקד לקישוט.
8. אופים 25 דקות, או עד שהעוגיות משחימות מעט.
9. מצננים ומוציאים בזהירות במרית.
10. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור: נירה
שתף את המתכון