חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות תורכיות בסירופ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות תורכיות בסירופ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לסירופ סוכר:
270 גרם סוכר
400 מ"ל מים
1 לימון
לבצק:
½1 כוסות קמח
¼ כפית סודה לשתיה
200 גרם גבינת קרם שמנת 5%
50 גרם חמאה
2 ביצים
חמאה לשימון תבנית
להגשה:
שמנת מתוקה מוקצפת
גרידת לימון
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מכינים מראש סירופ: ממיסים סוכר, מים ומיץ לימון
מכניסים למעבד מזון קמח, סודה לשתיה, גבינת שמנת, חמאה רכה וביצים. מעבדים 3-4 דקות עד לקבלת בצק רך ודביק.
מחלקים את הבצק, בעזרת ידיים מקומחות, ל-18 כדורים. מסדרים את הכדורים בתבנית אפיה משומנת בחמאה ואופים כ-20 דקות.
כשהכדורים אפויים מכניסים אותם לסירופ הסוכר ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות. מקררים את הכדורים ומגישים בליווי קצפת ומפזרים מעל גרידת לימון ואגוז מוסקט
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון