חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות sable של הנס ברטלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נראה מסובך, אבל פשוט להפליא. brוהתוצאה... תתחילו להחביא! brמה שנהדר כאן, זה שאפשר להכין את הבצק ולהקפיא, brואת העוגיות לאפות במועד מאוחר יותר.
עוגיות sable של הנס ברטלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נראה מסובך, אבל פשוט להפליא. brוהתוצאה... תתחילו להחביא! brמה שנהדר כאן, זה שאפשר להכין את הבצק ולהקפיא, brואת העוגיות לאפות במועד מאוחר יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם חמאה רכה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
¼1 כוסות אבקת סוכר (150 גרם)
1 ביצה
½3 כוסות קמח (500 גרם)
1 ביצה טרופה
סוכר (לבן או חום)
אופן ההכנה
מערבלים במהירות נמוכה את החמאה, מלח, תמצית וניל ואבקת הסוכר - כשלוש דקות.
מוסיפים את הביצה
מוסיפים את הקמח
מגלגלים את הבצק לגלילים בתוך נייר אלומיניום (כל גליל אמור להיות בקוטר של כ-2-3 ס"מ).
מקפיאים את הבצק עד להתקשותו (אפשר, כמובן, לשמור במקפיא לשימוש עתידי).
מוציאים את הגלילים מהמקפיא.
מחממים תנור לחום בינוני.
מסירים את נייר האלומיניום ומורחים את הגלילים מסביב בביצה טרופה, ומיד מגלגלים בסוכר.
פורסים את הגלילים לעיגולים בעובי של העוגייה הרצויה, ואופים כ-15-20 דקות.
מקררים ומאחסנים בכלי אטום.
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון