חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיית תפוחי אדמה בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיית תפוחי אדמה בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס קמח
1/3 כוס תפוחי אדמה מעוכים (כ 100 גרם)
2 כפיות גבינת "פרמז'ן" מגוררת
כף חלב
¼ כפית אבקת חרדל משובחת
1/3 כוס שיבולת שועל ("קוואקר")
קמצוץ פפריקה חריפה (לעיקצוץ בלשון 🙂 )
1 ביצה טרופה
½ כוס גבינת "צ'דר" מגוררת (אפשר גבינת "קשקבאל", אך אז צריך להסיר את תוספת הפפריקה החריפה)
מעט קמח לקימוח הידיים
תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומשומנת
קערה גדולה
קערה קטנה
כף עץ
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 200-210°c
2. מערבבים בקערה - קמח, תפוחי אדמה, "פרמז'ן", ביצה, חרדל, פפריקה וחלב, בוחשים בכף עץ עד לקבלת עיסה אחידה.
3. מערבבים את גבינת ה"צ'דר" ושבולת השועל מניחים בצד.
3. ביידים מקומחות, צרים כדורים פחוסים (שטוחים) בקוטר של 5 ס"מ, מגלגלים את העוגיות
בתערובת שבולת השועל, (טופחים מעט בכדי שהעיסה תדבק לעוגיות)
4. מסדרים בתבנית ואופים 10 דקות עד להזהבה
5. מניחים על רשת לצינון
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: ביאטריס
שתף את המתכון