הוראות הכנה
מרכיבים
כוס קמח
1/3 כוס תפוחי אדמה מעוכים (כ 100 גרם)
2 כפיות גבינת "פרמז'ן" מגוררת
כף חלב
¼ כפית אבקת חרדל משובחת
1/3 כוס שיבולת שועל ("קוואקר")
קמצוץ פפריקה חריפה (לעיקצוץ בלשון 🙂 )
1 ביצה טרופה
½ כוס גבינת "צ'דר" מגוררת (אפשר גבינת "קשקבאל", אך אז צריך להסיר את תוספת הפפריקה החריפה)
מעט קמח לקימוח הידיים
תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומשומנת
קערה גדולה
קערה קטנה
כף עץ
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 200-210°c
2. מערבבים בקערה - קמח, תפוחי אדמה, "פרמז'ן", ביצה, חרדל, פפריקה וחלב, בוחשים בכף עץ עד לקבלת עיסה אחידה.
3. מערבבים את גבינת ה"צ'דר" ושבולת השועל מניחים בצד.
3. ביידים מקומחות, צרים כדורים פחוסים (שטוחים) בקוטר של 5 ס"מ, מגלגלים את העוגיות
בתערובת שבולת השועל, (טופחים מעט בכדי שהעיסה תדבק לעוגיות)
4. מסדרים בתבנית ואופים 10 דקות עד להזהבה
5. מניחים על רשת לצינון
6. בתאבון
מגיש:
מקור: ביאטריס
שתף את המתכון