הוראות הכנה
מרכיבים
360 גרם אבקת שקדים טחונים
1 כוס סוכר
1 כוס סוכר חום
1.5 חמאת תנובה מרוככת
2 ביצים טרופות
250 גרם יוגורט דנונה
1 כפית אגוז מוסקט טחון
1/2 כפית הל טחון
1/4 כפית מלח
1/2 כוס פיסטוק קצוץ או אגוזי פקאן
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
2. בקערה מערבבים את השקדים הטחונים, סוכרים, חמאה ומלח , לפורר עם האצבעות עד שהבצק הופך לפירורים גסים.
4. בתבנית 24" מתפרקת בתחתיתה מרוחה במעט חמאה בתחתיתה ומצופה היטב בנייר אפיה בצידה מסדרים ודוחסים את הבצק לתחתיתה
5. לקערת מערבל מוסיפים ביצים, יוגורט, אגוז מוסקט הל ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
6. יוצקים את התערובת מעל בסיס העוגה ומפזרים מעל פיסטוקים מרוסקים.
7. אופים עד להזהבה עד שקיסם שהוחדר למרכזה יוצא יבש.
8. זמן אפיה משוער 35-45 דקות.
העוגה מוכנה להיכנס לתנור
6. מצננים לחלוטין בתבנית על רשת לטמפרטורת החדר, ואז מגישים עם יוגורט נוספת. מכהן שמונה. עיבוד של מתכון קום . הודות KitchenAid עבור מיקסר מדהים באמת שלי לעמוד חדש. הודות לאינטרנט לשליחת אוהב את העוגה, אני מתכוון השקד הפרסי עוגת יוגורט, בדרך שלי. קישורים אם אתה אוהב לקרוא את זה אתה יכול ליהנות פוסט שלי על מועדון ארוחת הערב בברלין שבו גיליתי את העוגה או למתכון עוגה עם שכבות וסילונות של הזיגוג לנסות את זה בשביל עוגת שוקולד מרובעת שכבה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון