הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות קמח מצה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
1 כוס אגוזים טחונים
2 כפות שמן
2 כפות ברנדי
מיץ מ- 1 לימון
50 גרם שוקולד מגורר
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף נוקשה.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, השמן, הברנדי והמיץ לימון.
בקערה נוספת נפרדת מערבבים את קמח המצה, קמח תפוחי האדמה, האגוזים והשוקולד.
לאחר הקצפת הביצים יש להוסיף לסרוגין את החומרים מהקערות השונות ולערבב היטב עד למיזוג כל החומרים לתערובת אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון