חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אח"י , מהירה פשוטה וטעימה!(גבינה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טובה מאוד,פשוטה להכנה, brהמתכון נוצר לאחר ניסיונת רבים. brנסו ותיווכחו ! br עוגת אח"י-ראשי תיבות של הממציאים!
עוגת אח"י , מהירה פשוטה וטעימה!(גבינה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טובה מאוד,פשוטה להכנה, brהמתכון נוצר לאחר ניסיונת רבים. brנסו ותיווכחו ! br עוגת אח"י-ראשי תיבות של הממציאים!
הוראות הכנה
מרכיבים
עוגת אח"י :
מצרכים לעוגה:
750 גרם גבינה לבנה.(עדיף גבינה לאפייה)
4 ביצים
1 כוס סוכר
½3 כפות קורנפלור(או קמח תופח )
תמצית וניל
1 גביע שמנת חמוצה
לציפוי:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
אפשרות לגיוונים:
טבלת שוקולד (מריר או חלב)
אופן ההכנה
מפרידים את החלבונים והחלמונים -
החלמונים לקערה מרכזית ,החלבונים לקערת הקצפה.
מקציפים את החלבונים בתוספת ½ כוס סוכר.
בינתיים , מוסיפים את הגבינה, השמנת החמוצה, ½ כוס הסוכר הנותרת,
הקורנפלור/קמח וכפית תמצית וניל.
מערבבים את התערובת היטב ומוסיפים לה בתנועות עטיפה את קציפת החלבונים ממקודם.
את כל התערובת יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לאפיה על חום של כ-125°c.
למשך 45 דקות ועוד ¼ שעה על 175°c על מנת שהעוגה תקבל צבע כהה.
(ניתן לאפות העוגה באיכות גבוהה יותר אם יש לכם זמן-להכניס מתחת למדף האפיה תבנית מים ומעליה ,על המדף את העוגה למשך שעה על 150°c ועד 20 דקות ללא התבנית מים בחום של 150°c.)
בזמן האפיה יוצקים לקערת ההקצפה את השמנת המתוקה להקצפה,עם כוס חלב (200 מ"ל)
ועוד חבילת פודינג אחת ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
את הקצפת יש לאחסן במקרר עד שהועגה תתקרר.
לאחר סיום האפיה יש להוציא את העוגה מהתנור ולכסות אותה במגבת.
לאחר כ-½ שעה , כשהעוגה התקררה , יש למרוח את הקצפת מעל העוגה ולהנות או לחלופין לאכסן במקרר!!
תהנו!
אפשרות אחרת היא להכין מאפים (מאפינס גבינה)
להכניס קוביות שוקולד (1-3 ) בגביע מאפינס ולמלא את הגביע עד ¾ גובהו.
ולאפות עד שהוא יהיה מוכן ולאחר קירור למרוח את הקצפת.
מגיש: aviarben
מקור: ניסינות בבני אדם!
שתף את המתכון