הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
5 ביצים מופרדות
1 כפית מים
1 כוס סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס אגוזים קצוצים
50 גרם שוקולד מגורר
לציפוי :
שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
50 גרם שוקולד מגורר
אופן ההכנה
1.מחממים תנור ל 160°c.
2. בקערת מקסר מקציפים חלבונים ומים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
3. מנמיכים את מהירות המקסר ומוסיפים חלמונים, קוקוס, אגוזים ושוקולד.
4. מקפלים את התערובת שוב ידנית בכדי לוודא שהתערובת אחידה.
5. לרסס בשמן תבנית סיליקון מרובעת (או כל צורה שרוצים) ולצקת לתוכה את התערובת .
לאפות כ- ½ שעה . מצצנים ומכינים את הציפוי.
הכנת הציפוי :
1.מערבבים שמנת מתוקה ואינסטנט, מכניסים למקרר עד לשימוש.
מצפים:
מורחים את הקרם על העוגה בשכבה אחידה.
מסללים את השוקולד על פני הקרם. ומכניסים למקרר ל- 3 שעות לפחות.
ולהגיש !!!!!
חג שמח וכשר !
מגיש:
מקור: אמא יקרה לי =]
שתף את המתכון