חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אננס הפוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקדמה brעוגה קלה להכנה מרשימה וקלה לאכילה brהחומרים הדרושים br
עוגת אננס הפוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקדמה brעוגה קלה להכנה מרשימה וקלה לאכילה brהחומרים הדרושים br
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם מרגרינה או חמאה
6 כפות סוכר לתחתית תבנית האפיה
1 קופסא אננס במיץ
3 ביצים
1 כוס סוכר לבלילה
1/3 כוס מיץ אננס
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה
אופן הכנה
לרכך את המרגרינה ולשמן היטב בכל הכמות את תחתית התבנית
קפיצית)גודל20 X 20 ס"מ( בכדי למנוע הדבקת הסוכר
לפזר את 6 כפות הסוכר כך שיכסו את כל התחתית
לסדר את פרוסות האננס על התחתית עד לכיסוי מלא
להקציף את הביצים - שלמות ולהוסיף בהדרגה את הסוכר ומיץ
האננס להמשיך להקציף ולהוסיף את הקמח ואבקת האפיה
לצקת הכל על האננס
לאפות בחום בינוני כ 45 דקות
לשחרר מהתבנית כשמתקרר ולהפוך
חגיגי ומדהים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון