הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לעוגה
6 בצים
6 כפות סוכר גדושות
6 כפות קמח
1/4 כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
קצת מיץ לימון
1 סוכר וניל
חומרים לעיסת השוקולד
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות קקאו
1/2 בקבוק תמצית רום
1/2 כוס סוכר
150 גרם מרגרינה
חומרים לציפוי העוגה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
אופן ההכנה
מפרידים חלמונים וחלבונים.
מקציפים חלבונים + הסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים + שמן + מיץ לימון + סוכר וניל
מוסיפים לתערובת הקצף.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה.
אופים בחום בינוני עד שהעוגה מוכנה ומצננים אותה.
בנתיים מכינים את עיסת השוקולד - מבשלים את כל החומרים על האש - עד שהסוכר והשוקולד נמסים - מכבים את האש ומוסיפים את המרגרינה.
חוזרים לעוגה הקרה - חותכים עם סכין את פנים העוגה ומשאירים דפנות ותחתית דקות. את כל חלקי העוגה שהוצאנו מפוררים ומכניסים לתערובת השוקולד שהכנו ומערבבים הכל לעיסה חלקה - ומחזירים הכל לתוך העוגה ומיישרים. מכניסים למקרר לקירור.
מכינים את ציפוי העוגה - מקציפים את השמנת המתוקה + האינסטנט פודינג + כוס חלב
מוציאים את העוגה המקוררת מהמקרר ומצפים אותה בקצפת שהכנו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון