הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות ביסקוויטים
שתי חבילות פודינג אינסטנט וניל
4 כוסות חלב
2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. מקציפים את הפודינג, החלב והשמנת עד לקבלת תערובת סמיכה דמויית קצפת.
2. בתוך תבנית מרובעת מניחים שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ועליה שכבה מהתערובת וכך הלאה (השכבה האחרונה היא שכבת תערובת).
3. שמים במקרר לשעתיים לפחות.
גיוון:
1. ניתן לטבול את הביסקוויטים בשוקו או קפה.
2. ניתן לפזר מעל השכבה האחרונה סוכריות או שבבי שוקולד.
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון