חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקוויטים ב- 4 שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה הכי קלה בעולם, יפה, טעימה ומרשימה
עוגת ביסקוויטים ב- 4 שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה הכי קלה בעולם, יפה, טעימה ומרשימה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
בערך 4 חב' ביסקוויטים פתי-בר (250 גרם בכל חבילה)
1 כוס חלב
1 כף אבקת נס קפה
לשכבות:
2 אינסטנט פודינג וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כפית גדושה של אבקת נס קפה
3 כוסות חלב
3 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט ג'לי בטעם פטל או דובדבן או תות
אופן ההכנה
בקערת המערבל מקציפים לקצפת יציבה וקשה : 1 כוס חלב + 1 אינסטנט פודינג שוקולד + 1 שמנת מתוקה
בצלחת מערבבים כוס חלב עם 1 כף אבקת נס קפה עבור טבילת הביסקוויטים.
בתבנית מניחים שכבה אחידה של ביסקוויטים שהוטבלו קודם לכן בתערובת החלב והנס קפה, מעל מניחים את שכבת הקרם השוקולד ומיישרים את פני הקרם, מעל מניחים שוב שכבת ביסקוויטים טבולים, מעל זה מניחים קרם מוקה לפי הפירוט הבא:
בקערת המערבל מקציפים לקצפת יציבה וקשה : 1 כוס חלב + 1 אינסטנט פודינג וניל+ 1 שמנת מתוקה + 1 כפית אבקת נס קפה, שוב מיישרים את פני הקרם, מעל מניחים שוב שכבת ביסקוויטים טבולים, מעל זה מניחים קרם וניל לפי פירוט הבא:
בקערת המערבל מקציפים לקצפת יציבה וקשה : 1 כוס חלב + 1 אינסטנט פודינג וניל+ 1 שמנת מתוקה ושוב מניחים מעל שכבת ביסקוויטים טבולים. השכבה האחרונה היא שכבת הג'לי, מכינים את הג'לי בהתאם להוראות על גבי האריזה, ממתינים מעט עד שהג'לי מצטנן קצת ומתחיל להתקרש ורק אז שופכים אותו על העוגה, מיישרים ומכניסים למקרר לפחות לשעה לפני ההגשה.
מגיש: m73
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון