חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקוויטים וקפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ביסקוויטים וקפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קפה ללא חלב
2 חבילות ביסקוויטים
1 חבילת שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 חבילה פודינג וניל
אופן ההכנה
1. משמנים את התבנית בקצת מרגרינה. מכינים בצלחת קפה.
2. טובלים את הביסקוויטים בקפה, ומסדרים אותם בתבנית בשכבה אחת.
3. מקציפים את השמנת המתוקה, את הפודינג, ואת הסוכר (לא חייבים), עד שנהיית קצפת אחידה.
4. מורחים שכבה אחת של קצפת על הביסקוויטים שבתבנית.
6. טובלים ביסקוויטים בקפה, שמים שכבה על הקצפת, שמים קצפת על הביסקוויטים, ככה כמה פעמים שאפשר (מסיימים עם שכבה של קצפת למעלה).
7. שמים במקרר לשעתיים וחצי בערך.
8. לאחר הזמן הדרוש...........
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון