חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקוויטים ותות שדה של השף המקסים ינאי מהצפון.
Votes: 2
דירוג: 3
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במסגרת פעילות חברתית לילדים התענגנו מהמתכון ובשל ההנאה המרובה החלטנו לשחרר את זה בעיקר שיש הזדמנות להפעיל את הילדים בחופש ולהתענג brהעונג העיקרי הוא שעיקר המתכון נוצר אצל השף ינאי...ובעתיד נמשיך עם הפתעות נוספות.
עוגת ביסקוויטים ותות שדה של השף המקסים ינאי מהצפון.
Votes: 2
דירוג: 3
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במסגרת פעילות חברתית לילדים התענגנו מהמתכון ובשל ההנאה המרובה החלטנו לשחרר את זה בעיקר שיש הזדמנות להפעיל את הילדים בחופש ולהתענג brהעונג העיקרי הוא שעיקר המתכון נוצר אצל השף ינאי...ובעתיד נמשיך עם הפתעות נוספות.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם ביסקוויט פתי בר - מומלץ חצי חום חצי לבן.
חצי כוס סוכר.
חצי כוס סירופ מייפל
10-12 תותי שדה יפים או רבעי אפרסקים או פלחי אננס.
חצי כוס מיץ תפוזים
50 גרם חמאה
קליפת לימון מגורר
1 שקיות פודינג שוקולד
2 קופסאות שמנת מתוקה
תמצית וניל
1 חפיסת שוקולד סוכריות קופצות
חלב לפודינג ולביסקוויטים.
אופן ההכנה
חוצים את המשמש ושמים בקערה / או לרבעים את האפרסקים/נקטרינות
מכינים את הפודינג ומחזקים עם מיכל שמנת מתוקה ושמים להתקרר.
מכינים קצפת משני מיכלים עם סוכר וקורט מלח - ולמקרר.
במחבת שמים: חמאה , מייפל,סוכר,וניל,גרדת לימון,מיץ תפוזים - ומחכים לרתיחה
אז שמים את חצאי המשמש ל חמש דקות בילוי ב''ספא''.
מוציאים את המשמש להתקרר ואת הרוטב שנשאר לשים בצד.
שמים בכלי מעט חלב עם מעט וניל וטובלים את הביסקוויטים
ושמים בתבנית עם נייר אפיה 2 שכבות יפות ומסודרות
מעל לביסקוויטים שמים את הקרם פודינג
מעל לקרם לגרר שבבי שוקולד סוכריות קופצות
לשבור מעט פתי בר לשבבים קטנים ולפזר גם כן.
מעל השוקולד מניחים את המישמשים בצורה יפה כשהקמור כלפי מעלה .
מפזרים עם כף מעט מהסירופ שנשאר במחבת
ואז מניחים שוב שכבה של פתי בר ומעליה קרם,שוקולד
ומעל הכל שמים שכבה יפה ומכסה של קצפת. ומקשטים בתותים פרוסים יפה
מקררים לפחות 3 שעות. ונהנים מהחיים.
השף ינאי ממליץ: למי שרוצה קצת יותר להרגיש את שוקולד סוכריות קופצות
עליו לשבור לשבבים יותר גדולים עם סכין על קרש חיתוך - ולפזר
יהיה יותר ''מגניב'' לנגוס בשוקולד יחד עם הפודינג.
מגיש: kransh389
מקור: מקצועי
שתף את המתכון