הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב ביסקוויטים
2 יח שמנת מתוקה (2 כוסות)
1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
1 כוס חלב
נס קפה חזק (שתי כפות קפה על כוס מים)
קוקוס לעיטור
אופן ההכנה
1. מקציפים בקערה כוס שמנת מתוקה עם כוס חלב וחב פודינג שוקולד.
2. מקציפים בקערה נפרדת כוס שמנת מתוקה.
3. מקפלים בעדינות את קרם השוקולד (הקערה הראשונה) לתוך הקצפת (הקערה השניה).
4. מכינים את הקפה בקערה קטנה. טובלים את הביסקוויטים בקפה שיתרככו מעט ומסדרים שכבה בתבנית מלבנית.
5. מורחים על הביסקוויטים שכבה (די עבה) של קרם. מסדרים על הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים שהוטבלו בקפה ומורחים עוד שכבה של קרם.
6. מפזרים קוקוס על הקרם לקישוט.
7. בתיאבון!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון