הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות ביסקוויטים של פתיבר
1 אבקת פודינג וניל
2 שמנת מתוקה להקצפה
1 כף קפה נמס משובח
2 חבילות שוקולד פרה של עלית
חמאה
חלב
אופן ההכנה
מקציפים את 2 מיכלי השמנת המתוקה עם אבקת הפודינג לפי הוראות על הקופסא.
בצלחת עמוקה מערבבים את הקפה הנמס עם מים רותחים.
טובלים את הביסקוויטים אחד אחד בקפה ומסדרים שכבה אחת בתבנית.
מורחים מעל שכבה של קרם וניל ושוב מסדרים שכבה של ביסקוויטים טבולים בקפה וכך הלאה
עד קצה התבנית.
בסיר כפול מחממים מים וממיסים את השוקולד עם מעט חמאה וחלב.
יוצקים את השוקולד המומס מעל העוגה ומניחים להתקרר במקרר שעתיים לערך.
בתאבון....
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון