הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פודינג (לפי הטעם)
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
1 כף נס קפה
חבילת פתי בר
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם "מחמאה"
אופן ההכנה
להכין את הפודינג :לשים בקערה חלב, שמנת ופודינג ולערבב עם מיקסר לתערובת יציבה.
לשים כף נס קפה בכוס מים חמימים ולהמיס.
לטבול בסקוויט "פתי בר" אחד, אחד במי קפה ולסדר בתבנית למשטח אחיד.
לשטח מחצית מהפודינג ולאחר מכן עוד שכבת בסקוויטים בקפה ועוד שכבת פודינג
להמס בסיר קטן שוקולד מרגרינה מעט נס קפה וסוכר ולצקת חם על העוגה
ולמקרר.
מ-ע-ו-ל-ה קל וטעים!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון