חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקוויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ביסקוויטים חלבית מאוד משמינה , brמיוחדת לימי הולדת
עוגת ביסקוויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ביסקוויטים חלבית מאוד משמינה , brמיוחדת לימי הולדת
הוראות הכנה
מרכיבים
ביסקוויטים "פתיבר" 300 גרם
3 קרטונים של שמנת מתוקה 200 מ"ל
300 גרם גבינה לבנה רכה (עדיף 9 %)
חלב
אינסטנט פודינג "וניל עם עוגיות"
אינסטנט פודינג "ריבת חלב "( או וניל עם עוגיות לקצפת)
200 גרם שוקולד חלב
פצפוצי שוקולד
אופן ההכנה
תבנית אפיה חד פעמית בגודל בינוני (23X34 ס"מ בערך)
הכנת המילוי : מקציפים במיקסר אינסטנט פודינג "וניל עם פצפוצי שוקולד" של אסם עם 200 מ"ל שמנת מתוקה ו200 מ"ל חלב , להקציף במשך כ3 דקות עד לקבלת שכבה אחידה ומוקצפת כראוי .
להוסיף למילוי גביע 300 גרם של גבינה לבנה רכה (רצוי 9% שומן)
להמשיך לערבב במיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה
שכבה ראשונה : לטבול ביסקוויטים בחלב (טבילה מלאה ומהירה) וסידור השכבה על גביי התבנית .
למרוח שכבה אחידה של המילוי(כחצי מהכמות ) על הביסקוויטים (להשתדל ליישר כמו שצריך).
לאחר מכן להוסיף שכבה שנייה של ביסקוויטים טבולים בחלב .
שוב למרוח את כל מה שנשאר מהמילוי על הביסקוויטים וליישר .
לאחר מכן להוסיף שכבה שלישית של ביסקוויטים טבולים בחלב .
להמיס שוקולד חלב (200 גרם ) עם 150 מ"ל שמנת מתוקה ולקרר.
למרוח את שכבת השוקולד על הביסקוויטים , ליישר ומייד להכניס למקפיא לקירור למשך כ15 דקות.
להכנת הקצפת : להקציף במיקסר 200 מ"ל שמנת מתוקה , 200 מ"ל חלב ואינסטנט פודינג בטעם "וניל עם פצפוצי שוקולד" או בטעם "ריבת חלב" , להקציף במשך 3 דקות .
למרוח את הקצפת על העוגה וליישר .
ניתן להוסיף פצפוצי שוקולד ולקשט. לשמור בקירור
בתיאבון .
מגיש: roei.asraf
מקור:
שתף את המתכון