הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' ביסקוטים
3 כוסות מיץ תפוזים
1 שקית אבקת פודינג וניל לבישול
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
תבנית עגולה קוטר 26
אופן ההכנה
1 מסדרים את הביסקוטים בתבנית עגולה בשתי שכבות (שתי וערב).
2. מרתיחים בסיר את המיץ תפוזים
3. מוסיפים בהדרגה את אבקת הפודינג ומערבבים כל הזמן עד שאין יותר גושים
4.כשמוכן יוצקים את התפוזים על הביסקוטים ומכניסים למקרר
5. מקציפים את השמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ויוצקים על העוגה וחזרה למקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון