הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר´ פתי בר
חלב
300 גר´ מרשמלו
4 כפיות נס קפה
1 כפית תמצית וניל
½ כוס מים
2 שמנת מתוקה
לקישוט:
שוקולד מגורר
תבנית מרובעת גדולה
אופן ההכנה
לטבול את הפתי בר בחלב ולרפד את התבנית
להמיס מרשמלו, נס קפה, וניל ומים תוך כדי בחישה מתמדת.
לקרר היטב ולהקפיד שלא יתקשה.
להקציף שמנת מתוקה
להוסיף לקצפת את המרשמלו המקורר
לשפוך על הביסקוויטים ולקשט בשוקולד
לצנן במקרר למספר שעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון