הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 חבילות בישקוטים
- 2 איסטנט פודינג
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שמנת מתוקה
- כוס חלב
לטבילת הבישקוטים:
- 2 כוסות חלב
- כפית נס קפה
לקרם:
- 25 גרם מחמאה
- 1 שוקולד מריר גדול
- ½ כוס חלב
אופן ההכנה
- טובלים בישקוטים בתערובת החלב עם הנס קפה ומסדרים שכבה אחת בתבנית.
- מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג הסוכר וניל והחלב.
- מורחים בשכבה אחידה את הקרם על הבשקוטים שבתבנית.
- מעל הקרם מניחים עוד שכבת בישקוטים טבולים.
- ממיסים על האש את המחמאה עם השוקולד והחלב לתערובת אחידה.
- מורחים את תערובת השוקולד על העוגה בשכבה אחידה ומקררים במקרר.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון