הוראות הכנה
מרכיבים
2 ח"ב בישיקוטים של 400 ג"ר.
קופסת ליפתן של פירות טרופיים .
2 ח"ב גלי בזק מישמש/אננס.
3 כפות סוכר.
1 שמנת מתוקה.
3 וחצי כוסות מים רותחים.
2 תבניות חד פעמיות של אינגליש קייק.
תמצית ווניל.
אופן ההכנה
את הבישקוטים מרטיבים במעט מים .
לערבב את המים רותחים עם הסירופ מהליפתן ..
בינתיים להקציף את השמנת עם הווניל והסוכר.
ולאורך התבנית לפרוס נילון נצמד .
ועל זה לסדר את הבישקוטים ושכבת הגלי שערבבנו עם הפירות וכך לסירוגין
שכבה שכבה עד ששתי התבניות מלאות ומעל לעטר בקצפת לתת לעוגה לנוח
כ4 שעות לפחות עד שתתגבש
(טיפ את התבנית לגזור בגובה משני הצדדים כך שנוצרת לשונית ואז אפשר למשוך את הניילון נצמד בזהירות לצלחת הגשה כמובן אחרי שהתגבשה במקרר)
בתאבון ובהצלחה titi
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון