הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
חלמון מביצה
150 גרם סוכר
למילוי :
5 בננות חתוכות לעיגולים
קופסת מילוי ריבת חלב
שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
אופן ההכנה
הבצק:
מערבבים את חומרי הבצק היטב ולשים כעד קבלת בצק אחיד מניחים לשעה
מרפדים תבנית פאי בבצק כולל השוליים ואופים בתנור כ15 דקות בחום בינוני מוציאים
מורחים שיכבה דקה של ריבת חלב ומוסיפים מעל את הבננות
מעל לבננות מורחים ריבת חלב בשיכבה נדיבה
מקציפים את השמנת עם הסוכר עד קצפת יציבה ומוסיפים מעל
לשמר במקרר לא יותר מיומים
בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון