חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בננות אגוזים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת בננות אגוזים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
1/2 1 שקיות (15 גרם) אבקת אפייה
קורט מלח
1 ביצה גדולה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר לבן
2 כפות סוכר חום דמררה
1/2 כפית תמצית וניל
1/4 כוס (50 מ"ל) שמן צמחי
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
2 בננות בשלות, מרוסקות במזלג
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
50 גרם אגוזי פקאן או מלך, קצוצים גס
מעט סוכר חום דמררה לקישוט
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-175 מעלות.
לקערה גדולה מנפים קמח ואבקת אפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים יחד.
בקערה בינונית נפרדת טורפים יחד ביצה, סוכר לבן, סוכר חום, וניל, שמן ושמנת חמוצה לתערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת הסוכר-ביצים אל תערובת הקמח ומערבבים בעזרת כף גדולה.
מוסיפים פנימה את הבננות המרוסקות, השוקולד ואגוזי הפקאן וממשיכים לערבב (לא להקציף!) רק עד שהתערובת אחידה, ולא יותר.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת קלות.
מעל מפזרים מעט סוכר חום.
אופים במשך כ- 25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון