הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה וחצי פתי בר ווניל
3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
3 חבילות אינסטנט פודינג ווניל
ריבת משמש
2 מנגו בשלים חתוכים לקוביות קטנות
חלב לטבילת הבסקוויטים
סוכריות לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ווניל ושש כפות ריבת משמש לקצפת יציבה והומוגנית.
בתבנית בינונית מסדרים שכבת פתי בר טבולים בחלב. מורחים שליש מהקרם, מפזרים חצי מכמות המנגו.
מסדרים שכבה נוספת של פתי בר, מורחים שליש נוסף מהקרם, מפזרים את החצי השני של המנגו.
מסדרים שכבה אחרונה של פתי בר, מורחים את יתרת הקרם ומקשטים בסוכריות.
מעבירים לקירור של שלוש שעות לפחות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון