הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בסקויטים פתי - בר
2 כפות שטוחות נס קפה
1 כוס מים רותחים
לקרם השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם מרגרינה
4 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
לקצפת:
2 קצפת ריץ' פרווה
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
להכנת קרם השוקולד:
מחממים במיקרו שוקולד ומרגרינה כדקה. מערבבים טוב ומצננים.
מוסיפים את החלמונים לשוקולד ומערבבים.
את החלבונים מקציפים עם 2 כפות סוכר לקצף יציב, ומוסיפים לתערובת השוקולד, ולערבב.
מניחים שכבת בסקויטים בתחתית תבנית מלבנית, ממיסים במים הרותחים את הנס קפה
ומטפטפים מעל הבסקויטים.
משטחים את קרם השוקולד על הבסקויטים.
מסדרים שכבה נוספת של בסקויטים, מרטיבים עם הקפה.
מקציפים את הריץ' עם אבקת סוכר, מורחים על הבסקויטים, מזלפים קרם שוקולד
ואפשר לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים.
לקרר 24 שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון