הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה
1 כוס אבקת קקאו
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס דבש
1/4 1 כוסות קמח
150 גרם אגוזים קצוצים גס
תבנית בגודל 25/ 25 ס"מ, משומנת היטב
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני-נמוך 170 מעלות.
שמים בסיר קטן את החמאה והקקאו, וממיסים בסיר כפול על אדים לתערובת אחידה. מסירים מהאש.
מקציפים את הביצים עם הסוכר והדבש, לקבלת קציפה תפוחה ובהירה .מוסיפים את תערובת הקקאו תוך כדי הקצפה איטית. מוסיפים את הקמח והאגוזים, ומערבבים קלות.
יוצקים לתבנית, ואופים כ-30 דקות ,עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
מצננים וחותכים לריבועים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון