הוראות הכנה
מרכיבים
חלק א:
1. 250 גרם שוקולד מריר
2. 250 גרם מרגרינה מחמאה
חלק ב:
1. ½1 כוסות סוכר
2. 4 ביצים
3. 2 כפיות תמצית וניל
חלק ג:
1. ½1 כוסות קמח
2. ½ כוס קקאו
אופן ההכנה
חלק א:
1. להמיס את השוקולד עם המחמאה בתוך "בריכת מים חמים "
חלק ב:
1. להקציף את כל החומרים יחד.
חלק ג:
1. להוסיף את השוקולד המומס לתערובת הביצים המוקצפות ולהמשיך להקציף בהילוך איטי.
2. להוסיף בהדרגה , את הקמח עם הקקאו ולהקציף לאט לתערובת אחידה.
3. מחממים תנור לחום של 170°c.
4. מניחים נייר אפייה בתבנית אפייה רגילה.
5. יוצקים את תערובת העוגה על הנייר אפייה ומיישרים לשכבה אחידה.
6. ניתן לפזר אגוזי מלך קצוצים מלמעלה.
7. להכניס לתנור האפיה שחומם מראש למשך 20-25 דקות.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון