חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה אפויה של אשת פוטיפר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה אפויה של אשת פוטיפר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עוגת גבינה אפויה
החומרים הדרושים:
877 גרם קמח
11 גרם אבקת אפיה
450 גרם חמאה
6 ביצים
585 גרם סוכר
כפית תמצית וניל איכותית
החומרים למלית:
קילו ורבע (1250 גרם) גבינה לבנה 9% מסוננת מלילה קודם (הכמות היא אחרי סינון)
5 ביצים
גביע ורבע של שמנת חמוצה
300 גרם סוכר
כפית תמצית וניל איכותית
7.5 גרם קורנפלור
גרידת לימון מ-1-2 לימונים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים עד שמתאחדים ומשטחים בתבנית בעזרת ידיים מקומחות.
2. אופים ב-170-180 מעלות כ-10 דקות ומצננים.
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המלית במיקסר עד להמסה אחידה.
2. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים ב- 180 כ- 15 דקות.
3. מנמיכים את החום ל-140 מעלות ואופים עוד כחצי שעה.
4. מעלים את החום ל-150 מעלות ואופים עוד חצי שעה.
החומרים הדרושים לציפוי:
2 וחצי גביעי שמנת חמוצה
125 גרם סוכר
הכנת הציפוי:
1. טורפים את השמנת והסוכר יחד.
2. כשהעוגה מוכנה, שופכים עליה את הציפוי ומחזירים לתנור החם והכבוי לעוד כ-10 דקות.
3. מניחים לעוגה להתקרר בתנור ואחר כך מקררים אותה במקרר.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון