חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה בחושה בנוסח באוורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה בחושה בטעם של פעם
עוגת גבינה בחושה בנוסח באוורי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה בחושה בטעם של פעם
הוראות הכנה
מרכיבים
120 ג"רחמאה
300 ג"ר סוכר
3 כפות צימוקים
4 ביצים
1 ק"ג גבינת טבורוג
1 פודינג וניל
1/4 כף אבקת אפיה
1/2 כפית קליפת לימון
קורט מלח
אופן ההכנה
1.לחמם תנור לחום 175 מעלות. לשמן תבנית אפיה 24 ולרפד בנייר אפיה.
2.לערבל את החמאה והסוכר עד שמקציף. להוסיף ביצה אחת ולהמשיך להקציף, להוסיף את שאר הביצים, אחת אחר השניה. עם הקצפה לאחר כל תוספת. להוסיף את כל החומרים ולערבב היטב.
3.להעביר את התערובת לתבנית 24 ולאפות במשך 15 דקות. להוציא את התבנית מהתנור ולהשאיר למנוחה במשך 10 דקות בטמפ. החדר.
4.לאחר עשר דקות המנוחה להחזיר לתנור לאפיה נוספת של עוד כשעה. או עד שהעוגה מוכנה.
5.אם העוגה משחימה מידי אפשר לכסותה בנייר כסף. לצנן את העוגה לחלוטין. לפני ההגשה אפשר לאבק באבקת סוכר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניצנה גרי https://thorsten-food-photography.blogspot.com/2009/04/german-cheese-cake.html
שתף את המתכון