הוראות הכנה
מרכיבים
2 פודניג וניל
1 כוס סוכר
2 שמנת להקצפה
3 גבינת 5 אחוז
בסקווטים
חלב
שקולד אוו סירופ
אופן ההכנה
לוקחים קערה שמים בה ת2 שמנת ומקציפים ומידי פעם שופכים קצת מהכוס הסוכר אחרי שהכוס נגמרת מקצפים עוד קצת עד שהשמנת נעשת לא רכה ולא קשה מידי
אחרי זה שופכים ת2 פודינג וניל ותש3 גבינת 5 אחוז ומקצפים עוד פעם עד שהשמנת ענשת לא קשה ולא רכה מידי
לוקחים מגש וצלחת שופכים חלב לצלחת וטובלים תביסקווטים בחלב ואז מסדרים במגש שכבה אחת אחרי זה שופכים קצת את התערובת של השמנת והפודניג וכ"ו לתוך המגש לא הרבה ולא קצת אחרי זה שמים עוד בסקווטים תבולים בחלב מוזגים קצת מהתערובת של השמנת וכ"ו
שמים עוד שכבה של בסקווטים ועוד מהתערובת וזהו חשוב לשים לב שאישאר לכם בדיוק ל3 שכבות
שמים סירופ אוו מרדים שוקולד ושמים במקרר
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון