הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת מחית אוכמניות
1 חבילת בישקוטים
500 גרם גבינה לבנה 5%
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
1 שקית ג'לטין
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
¾ כוס סוכר
אופן ההכנה
ממיסים את הג'לטין עם ¾ כוס מים רותחים ומניחים בצד להתקרר.
מערבבים במיקסר את שאר המצרכים ללא האוכמניות, להוסיף את הג'לטין ולערבב. אם נוצרים מעט גושים בגבינה אפשר להעביר דרך מסננת דקה.
לטבול את הבשקוטים בחלב , לשניה בלבד, ולסדר בתבנית, מעל ליצוק את תערובת הגבינה
לכסות בניילון נצמד ולהעביר למקרר ל-4 שעות
לאחר שהעוגה מתייצבת למרוח את מחית האוכמניות ולקרר שוב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון