הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
6 ביצים
1 כוס סוכר
3 גבינה 5%
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
אופן הכנה:
לחמם תנור ל 180 מעלות (175)
בתחתית התנור להניח תבנית עם מים
להפריד ביצים
את החלבונים להקציף עם 1 כוס סוכר
בקערה שניה:
גבינה+אינסטנט פודינג+קורנפלור+חלמונים
לערבב היטב עד לקבלת עיסה חלקה
לערבב בעדינות את העיסה עם החלבונים המוקצפים ולהניח בתבנית משומנת קלות.
את התבנית עם העוגה להניח במרכז התנור ולאפות שעה (55 דקות).
לאחר האפיה לתת לעוגה להתקרר בתוך התנור.
אחרי שהעוגה התקררה אפשר לצפות אותה בשמנת מתוקה או קרם וניל.
הערות:
לא להשתמש בתבנית קפיצית - רק בתבנית אטומה. - תבנית קטנה וגבוהה(כך העוגה תהיה גבוהה)
עוגה מאוד טובה
בתיאבון!
מגיש:
מקור: שגית
שתף את המתכון