חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ללא אפיה עם ציפוי פריגת מנגו או אפרסק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם ציפוי פריגת מנגו או אפרסק
עוגת גבינה ללא אפיה עם ציפוי פריגת מנגו או אפרסק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם ציפוי פריגת מנגו או אפרסק
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
150 גר' בסקוויטים טחונים רצוי פתי בר
100 גר' חמאה
500 גר' גבינה לבנה 5%
14 גר' ג'לטיון נטול טעם) 1 שקית(
1/3 כוס חלב
1 לימון
מיכל שמנת להקצפה 32%
2/3 כוס סוכר
1 מיכל פריגת מנגו או אפרסק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.טוחנים את הביסקוויטים, ממיסים את החמאה ומוסיפים לביסקוויטים,
מערבבים היטב ומהדקים את התערובת לתחתית התבנית. מכניסים את התבנית
למקרר.
2.מכניסים את הגבינה הלבנה לקערה.
3.מרתיחים את החלב ומוסיפים לו את הג'לטין, מערבבים
היטב עד שלא נשארים גושים. )מקררים כמהה עד תחילת
הקרשה(
4.מוסיפים את החלב והג'לטין אל הגבינה הלבנה, רצוי
דרך מסננת עם חורים קטנים, ומערבבים טוב טוב.
5.מגרדים את קליפת הלימון, ומוסיפים לגבינה.
6.בקערה נפרדת מוסיפים את השמנת להקצפה והסוכר,
ומקציפים עד לקבלת תערובת מוצקה, ומקפלים בעדינות
לתוך הגבינה.
7.שופכים את התערובת כולה לתבנית מעל בסיס
הבסקוויטים, ומחזירים למקרר לשעתיים.
8.מוציאים מהמקרר ומורחים את רכז המנגו/ אפרסק על פני העוגה , ומכניסים למקרר
למשך הלילה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון