הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס סוכר
4 חלבונים להקציף עד שנעשה קצף מוצק.
4 חלמונים
½ כוס סוכר להקציף עד שנעשה בהיר מאד. כמו בננה.
½ קילו גבינה 5% או 9%
3 כפות קורנפלור
½ חבילה אינסטנט פודינג וניל
½ אשל
אופן ההכנה
1. להוסיף את כל החומרים לחלמונים והסוכר פרט לקצף ולערבב היטב.
2. להוסיף את הקצף ולערבב בעדינות.
3. לשמן תבנית קפיצית 28 ולאפות בחום בינוני 180 מעלות 35 או 40 דקות או עד שהעוגה מקבלת גוון חום בהיר.
העוגה עולה מאד יפה. כשמתקררת כל האמצע "נופל" נוצר מעין "מכתש" . בתוך המכתש הזה ממלאים קרם רק אחרי שהעוגה קרה לגמרי.
קרם למילוי
1 שמנת מתוקה
½ אינסטנט פודינג וניל (שאריות מקודם) לערבב הכל ולמלא
½ כוס חלב את המכתש בקרם
1 כף סוכר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון