חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה צריך לדעת לאפות על מנת שלא תיפול באפיה. שימו לב להוראות ותראו איזו עוגה קלה טעימה ומדהימה.
עוגת גבינה מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה צריך לדעת לאפות על מנת שלא תיפול באפיה. שימו לב להוראות ותראו איזו עוגה קלה טעימה ומדהימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 5 חלבונים
- 2 כוסות סוכר
- 4 גביעי גבינת תנובה 5% או 9% - סה"כ 1 ק"ג
- 4 ביצים
- 4 כפות קורנפלור
- 3 כפות קמח
- 1 כוס חלב
- גרידת תפוז מתפוז אחד או גרידת לימון
- 1 כוס שמן סויה
החומרים לציפוי:
- אבקת סוכר
תבנית משומנת בקוטר של 26 ס"מ
אופן ההכנה
- מקציפים את 5 החלבונים עם ¾ כוס סוכר למשך כ-5 דקות.
- מקציפים 4 ביצים שלמות עם ¼1 כוסות סוכר עד שמתקבל קצף צהוב בהיר.
- מוסיפים את הגבינה, הקורנפלור, הקמח, החלב וגרידת התפוז או הלימון לתערובת הביצים.
- מוסיפים בהדרגה את השמן
-מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200°c במשך 5 דקות.
- מנמיכים את הטמפרטורה ל-150°c וממשיכים לאפות עוד 75 דקות.
- מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור עם דלת מעט פתוחה.
- מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית למניעת "נפילה".
- מצננים את העוגה ומצפים באבקת סוכר בנדיבות.
- מומלץ להגיש את העוגה עם פירות קיץ טריים.
הרבה אופטימיות
חג שמח
מגיש: שרונית
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון