הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם עוגיות כשרות לפסח (עדיף בטעם שוקולד).
60 גרם חמאה מומסת.
למילוי:
¾ כוס גבינת ריקוטה.
250 גרם גבינה שמנה.
¾ כוס סוכר.
3 ביצים מופרדות.
6 כפיות אבקת קפה נמס.
1 כף מים.
125 גרם שוקולד מריר מומס.
כוס שמנת מוקצפת מעט.
אופן ההכנה
מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ בנייר אלומיניום ומשמנים.
מפוררים את העוגיות, ומוסיפים להן חמאה.
מהדקים היטב לתחתית ומקררים עד שמתקשה.
מעבדים את הגבינות במעבד חשמלי עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים סוכר וחלמונים ומערבלים. ממיסים קפה במים ומוסיפים אותו ואת השוקולד המומס.
מערבלים היטב.
מקציפים בקערה קטנה את החלבונים, מקפלים בעדינות את החלבונים ואת הקצפת לתוך תערובת הגבינה.
מעבירים לתבנית, מכסים בפלסטיק נצמד ומקפיאים 4 שעות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון