הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת תחתית העוגה :
150 גרם פירורי בסקויט [ פתי בר ]
50 גרם אגוזי מלך שבורים וקצוצים גס
כפית קינמון
לעוגה:
750 גרם גבינת שמנת פלדלפיה או אחרת
500 גרם ריקוטה
כוס וחצי סוכר
גרידת לימון מלימון שלם
3 ביצים גדולות
כף קמח
כפית תמצית וניל משובחת
אופן ההכנה
בתבנית בגודל 26 לפזר את הפירורים האגוזים והקינמון
לערבב את הגבינות להוסיף את הסוכר הוניל קליפת הלימון הביצים לערבב היטב היטב !
להוסיף את הקמח ולערבב היטב
לצקת לתבנית את התערובת
לאפות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 10 דקות
להנמיך את החום ל160 מעלות ולאפות עוד כ40 דקות
העוגה מוכנה כאשר היא יציבה ולא חייבת להיות זהובה
לצננן ולהגיש בצלחת עם רוטב שוקולד בסיסי
בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון