חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה " מנהטן " מסעדת צייז קייק לוס אנגלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה נהדרת ממוצא אמריקאי מוגשת במעדות רשת " צייז קייק"!!
עוגת גבינה " מנהטן " מסעדת צייז קייק לוס אנגלס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה נהדרת ממוצא אמריקאי מוגשת במעדות רשת " צייז קייק"!!
הוראות הכנה
מרכיבים
להכנת תחתית העוגה :
150 גרם פירורי בסקויט [ פתי בר ]
50 גרם אגוזי מלך שבורים וקצוצים גס
כפית קינמון
לעוגה:
750 גרם גבינת שמנת פלדלפיה או אחרת
500 גרם ריקוטה
כוס וחצי סוכר
גרידת לימון מלימון שלם
3 ביצים גדולות
כף קמח
כפית תמצית וניל משובחת
אופן ההכנה
בתבנית בגודל 26 לפזר את הפירורים האגוזים והקינמון
לערבב את הגבינות להוסיף את הסוכר הוניל קליפת הלימון הביצים לערבב היטב היטב !
להוסיף את הקמח ולערבב היטב
לצקת לתבנית את התערובת
לאפות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 10 דקות
להנמיך את החום ל160 מעלות ולאפות עוד כ40 דקות
העוגה מוכנה כאשר היא יציבה ולא חייבת להיות זהובה
לצננן ולהגיש בצלחת עם רוטב שוקולד בסיסי
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון