הוראות הכנה
מרכיבים
- 750 גרם גבינה 5%
- 1 גביע שמנת רגילה (חמוצה)
- ¾ כוס סוכר
- 5 ביצים
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 4 כפות קורנפלור
אופן ההכנה
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מערבבים היטב את שאר החומרים בנפרד.
- מקפלים בעדינות את הקצף לתוך תערובת הגבינה.
- משמנים תבנית אפיה בקוטר 26 ס"מ.
- יוצקים את הבלילה ואופים בדיוק 50 דקות בחום של 180°c.
- מכבים את התנור ומשאירים את העוגה שעתיים נוספות כשהתנור מכובה.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון