הוראות הכנה
מרכיבים
למלית:
2 חבילות גבינה 5% 250 גר'
¾ כוס סוכר
קצת רום
1 סוכר וניל
1 חבילה מרגרינה מרוככת 200 גר'
1 חבילת ביסקוויטים פטי בר גדולה
לערבב הכל במיקסר עד שהכל הופך לעיסה חלקה.
לקחת כלי מלבני שטוח, לשים נייר כסף על כל המשטח וקצת יותר גדול
ממנו.
לקחת ביסקוויטים ללהרטיב אותם קצת . לשים לרוחב 3 ביסקוויטים
ןלאורך כמה שנכנס.
לשים שכבה דקה מהתערובת ושוב שכבה של ביסקוויטים מורטבים ואז
לשפוך על זה את שאר התערובת.
לקחת את שתי הצדדים עם נייר הכסף ולאחד אותם בצורת משולש.
להשאיר עטוף כך במקרר לכמה שעות עד שמתקשה.
לציפוי:
2 כפות קקאו
2 כפות סוכר
מעט מים
מעט רום
מעט מרגרינה
לערבב הכל בסיר על אש קטנה עד שהכל נהיה נונל אחיד
לקרר.
להוציא מהמקרר את העוגה , לפתוח את נייר הכסף ולשים את השוקולד שהתקרר עם כפית על העוגה.
בתאבון!!
אופן ההכנה
......
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון