הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס סוכר.
1מכל שמנת להקצפה.
1מיכל פודינג וניל.
2 קופסאות גבינה.
2-3 חבילות ביסקוויטם פתי-בר.
1 כוס חלב.
אופן ההכנה
שמים בצלחת =לא משנה איזה כוס חלב,טובלים בה ביסקווטים הכמות לפי גודל התבנית יש לטבול את הביסקווטים היטב בחלב משני הצדדים לאחר הטבילה מניחים אותם בתבנית ושמים אותה בצד ביינתים.
לוקחים קערה גדולה ושמים בה את כל שאר החומרים ,אבל את השמנת מקציפים ושמים בסוף.
מערבבים את הכל יחד היטב ויוצקים שכבה נדיבה על הביסקווטים,חוזרים על התהליך שוב-טובלים את הביסקווטים בחלב היטב ויוצקים עוד מהתערובת! חוזרים עלהתהליך עד שיש 5 שכבות ביסקווטים ו4 שכבות קרם.
זהו..........עכשיו אפשר לנוח ולשים את העוגה במקרר לשעתיים לפחות...
מגיש:
מקור: חוג בישול
שתף את המתכון