הוראות הכנה
מרכיבים
225 ג'ר ביסקוויט מפורר
1 קילו גבינת שמנת כבדה וטובה
כף חמאה מומסת
3 כפות סוכר
50 גרם חמאה
4 גביעים שמנת חמוצה
5 ביצים
1/4 כוס סוכר
מעט וניל (תמצית או ממקל)
אופן ההכנה
1.טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עם הסוכר והחמאה.
2.מרפדים תבניות נמוכות של פאי. אין צורך לאפות אותן כרגע.
3.מערבבים במטרפה או כף עץ את השמנת החמוצה עם שאר הסוכר, הביצים והווניל למסה
חלקה.
4.מוסיפים גבינת שמנת בחתיכות ומערבבים שוב למסה חלקה, אבל לא מערבבים יותר מדי.
מוסיפים חמאה מומסת בזמן הערבוב.
5.יוצקים לתבניות ואופים בחום בינוני-נמוך (150-160 מעלות) בדיוק חצי שעה.
6.מוציאים מהתנור, מצננים קצת על השיש ואחר כך במקרר.
להגשה ניתן להוסיף מחית פירות יער
מגיש:
מקור: צחי בוקשתתר
שתף את המתכון