הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
500 גרם עוגיות שוקולד, פריכות גרוסות (במעבד מזון או ידנית)
3/4 כוס חמאה מומסת
1/2 כפית קינמון
למלית:
1 ק"ג גבינת שמנת
2 כוסות סוכר
3 ביצים
3 כפיות אבקת קקאו
1 כפית תמצית וניל אמיתית
1 כוס שמנת חמוצה
150 גרם שוקולד מריר
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
1. מכינים את הבסיס: מערבבים את כל חומרי הבסיס ומהדקים בתחתית של תבנית משומנת.
2. מכינים את המלית: במעבד מזון מערבבים קצרות את כל החומרים, מלבד השוקולד.
3. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
4. ממיסים את השוקולד (על ביין מארי או מיקרוגל), אבל לא מאפשרים לו להתחמם יותר מידי. אם השוקולד חם, נותנים לו להצטנן מעט.
5. יוצקים את המלית על הבסיס, ובעזרת כפית מנטפים "איי" שוקולד על גבי המלית (הם יחלחלו מעט לתוך הגבינה).
6. אופים כשעה. משאירים בתנור ופותחים את דלתו. מצננים ושומרים במקרר, מכוסה, עד להגשה.
7. בתיאבון!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון