הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
250 גרם ביסקוויטים טחונים גס (בטעם רגיל או שוקו)
150 גרם חמאה רכה.
לגבינה:
500 גרם גבינה לבנה ( 9% -5% )מסוננת מנוזלים
1 גביע קרם פרש- במידה ואין ניתן להוסיף עוד חצי גביע גבינה לבנה.
1 שמנת מתוקה
2 שמנת של פעם (שמנה יותר משמנת חמוצה רגילה)
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס אבקת סוכר
3 שקיות סוכר וניל
1 שקית ג`לטין +1/4 כוס חלב
תבנית קפיצית עגולה מס' 26
לציפוי:
1 קופסא אננס חתוך כולל הנוזלים
1 ג`לי אינסטנט בטעם אננס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
לערבב/ללוש היטב את הביסקוויטים עם החמאה ולשטח בתבנית בצורה הדוקה.
להמיס את הג`לטין ב-1/4 כוס חלב תוך כדי ערבוב, להמתין כ-10 דקות ולהכניס למיקרוגל למשך כ-30 שניות, להוציא ולערבב עד שלא ישארו גושים.
להקציץ את השמנת מתוקה עם החלב והפודינג לקצפת יציבה.
להוסיף את יתר המרכיבים כולל הג`לטין לקצפת ולערבב בתנועות קיפול.
לצקת את התערובת הגבינה על גבי הבסיס ולהקפיא לכשעתיים.
לסדר את חתיכות האננס על העוגה.
להכין את הג`לי עפ"י הוראות היצרן- יש להשתמש בנוזלי האננס במקום המים ולהוסיף מים במידה וחסר.
לצקת את הג`לי על האננס ולשמור בקירור מספר שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: מליאל
שתף את המתכון