הוראות הכנה
מרכיבים
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
1 גבינה
1 שמנת
2 סוכר וניל
חבילת ביסקוויטים
תבנית אפיה ממוצעת
אופן ההכנה
שמים בקערה את הפודינג והחלב ומערבבים עד שיוצא צהוב חלק.
מוסיפים את כל שאר המוצרים ביחד ומתחילים לערבב ( אפשר עם מערבל).
כאשר יוצא הצבע הלבן ורואים שלא נשאר צהוב מכינים את התבנית.
מסדרים שכבה אחת של ביסקוויטים עד שלא רואים את תחתית התבנית. שופכים את מה שיצא מהתערובת לתבנית ומתחילים למרוח עד שכל הביסקוויטים יכוסו, ושמים עוד שכבה של ביסקוויטים, ועוד שכבה של החומר,ואז אפשר לשים סוכריות וכו'.
שמים במקרר לכמה שעות והעוגה מוכנה! טעים מאוד, מומלץ!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון