הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 כוס קמח
3 כפות סוכר
120 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
2 כפות מי קרח
למלית הגבינה:
1/2 כוס שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
3 מיכלים של גבינה לבנה % 9
6 ביצים
100 גרם סוכר
תבנית בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון קמח, סוכר וחמאה. מעבדים עד למירקם פירורי ואז מוסיפים את המים. מפסיקים את הפעולה, כשהבצק מתגבש לכדור.
2. משמנים תבנית ומרפדים אותה בבצק, באופן אחיד, כולל הדפנות. מכניסים למקפיא ל-20 דקות, ובינתיים מחממים את התנור ל-180 מעלות.
3. אופים את הבצק כ-10 דקות, רק עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים.
4. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
5. מכינים את מלית הגבינה: מרתיחים את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
6. מערבלים במיקסר את הגבינה עם ביצים וסוכר. כשהמסה אחידה מוסיפים את תערובת השוקולד והשמנת. ממשיכים לערבל עד קבלת תערובת חלקה ואחידה.
7. יוצקים את מילוי הגבינה על הבצק האפוי ומכניסים לתנור. אופים 20 דקות, ואז מנמיכים ל-130 מעלות. אחרי 20 דקות מנמיכים ל-100 מעלות, ואופים עוד 40 דקות. מצננים על רשת.
8. בתיאבון!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון